Politică de utilizare a datelorPrezentul acord a fost redactat în limba romana (RO). În măsura în care apar conflicte între alte versiuni traduse ale prezentului acord şi versiunea în limba romana, versiunea în limba romana este cea care are prioritate.


1. CE TIPURI DE INFORMATII COLECTAM?

Cu scopul oferirii Serviciilor noastre colectăm diferite tipuri de informații de la tine, sau despre tine:

  • 1.1. Lucruri pe care le faci și informații pe care le oferi.

1.1.1. Colectăm conținutul și alte informații pe care le oferi când utilizezi Serviciile noastre, inclusiv atunci când îți creezi un cont, când distribui conținut prin dezbateri, comentarii, emailuri, postari sau alt tip de mesaje, și când trimiți mesaje sau comunici cu alte persoane. Printre acestea se pot număra informații din conținutul sau despre conținutul pe care îl furnizezi, cum ar fi, fara a se limita lalocația ta, orasul, judetul, datele tale de contact sau data la care a fost inregistrat contul tau.

1.1.2. De asemenea, colectăm informații despre modul în care utilizezi Serviciile noastre, cum ar fi, fara a se limita la: paginile pe care le accesezi, servicii alese, prestatri/clienti preferati, data logarii tale, preferintele materiei la limba straina, sau frecvența și durata activităților tale pe site, feedback-ul pe care il trimiti, preferintele tale, etc.
 

  • 1.2. Informații despre plăți.

În cazul în care efectuezi o comanda colectam informațiile despre cont și informațiile de autentificare, facturare, livrare și contact.
 

  • 1.3. Informații despre dispozitive.

Putem colecta informații de pe sau despre computerele, telefoanele sau celelalte dispozitive de pe care accesezi Serviciile noastre, în funcție de permisiunile pe care le-ai acordat. Este posibil să asociem informațiile pe care le colectăm de pe dispozitivele tale, ceea ce ne ajută să furnizăm Servicii unitare pe toate dispozitivele tale. Iată câteva exemple de informații despre dispozitiv pe care le colectăm:

1.3.1. Atribute, cum ar fi sistemul de operare, versiunea de hardware, setările dispozitivului, numele și tipurile de fișiere și de software, bateria și intensitatea semnalului, și identificatorii de dispozitiv.

1.3.2. Informații despre conexiune, cum ar fi numele operatorului tău de telefonie mobilă sau numele furnizorului de servicii de Internet (ISP), tipul browserului, limba și fusul orar, numărul de telefon mobil și adresa IP.
 

 

2. CUM FOLOSIM ACESTE INFORMATII?

Ne dorim foarte mult să creăm experiențe interactive și personalizate pentru utilizatori. Folosim toate informațiile pe care le avem la dispoziție pentru a furniza Serviciile și a oferi asistență pentru acestea. Iată în ce scop facem acest lucru:

  • 2.1. Pentru a furniza, a îmbunătăți și a dezvolta Serviciile.

Avem capacitatea de a livra Serviciile noastre, de a personaliza conținutul și de a-ți face sugestii si recomandari, folosind aceste informații pentru a înțelege cum utilizezi și cum interacționezi cu Serviciile noastre si de ce anume este posibil sa ai nevoie, avand in vedere activitatea ta pe platforma frizerieladomiciliu.ro

  • 2.2. De asemenea, folosim informațiile pe care le avem pentru a-ți oferi scurtături și sugestii.
  • 2.3. Pentru a adapta Serviciile noastre pentru tine și alții

când avem la dispoziție informații despre localitatea si judetul tau, le utilizăm pentru a identifica locatia, adresa la care sa fie serviciile onorate, etc.
 

  • 2.4. Facem sondaje și testăm funcții aflate în curs de dezvoltare

și analizăm informațiile pe care le avem pentru a evalua și a îmbunătăți produsele și serviciile, pentru a dezvolta produse sau funcții noi, și pentru a efectua activități legate de audit și depanare.
 

  • 2.5. Pentru a comunica cu tine

Folosim informațiile tale de contact pentru a-ți trimite notificari necesare, mesaje, pentru a-ți transmite informații despre Serviciile noastre și a te anunța în legătură cu politicile și condițiile noastre de utilizare. De asemenea, folosim informațiile tale pentru a-ți răspunde atunci când ne contactezi.
 

  • 2.6. Pentru a afișa și a măsura performanțele tale pe site

Folosim informațiile pe care le avem la dispoziție pentru a îmbunătăți sistemul si algorimul nostru de măsurare a performanțelor tale, astfel încât să îți putem afișa continut relevant în cadrul și în afara Serviciilor noastre, și pentru a măsura eficiența și impactul pregatirii tale.
 

  • 2.7. Pentru a promova siguranța și securitatea

Folosim informațiile pe care le avem pentru a contribui la efectuarea verificării conturilor și a activităților, și pentru a promova siguranța și securitatea în cadrul Serviciilor noastre și în afara lor, cum ar fi prin investigarea activităților suspecte sau a încălcărilor politicilor și condițiilor noastre de utilizare.
Utilizăm modulele cookie şi alte tehnologii similare pentru a furniza și a întreține Serviciile noastre, dar și pentru fiecare dintre cazurile de utilizare descrise în această secțiune a politicii noastre. Pentru a afla mai multe, citește Politica cookie-uri.