Servicii


Oferim o gama larga de servicii precum: frizerie, coafura, manichiura, pedichiura si masaj la domiciliul tau. 
Frizerie la Domiciliu este mai mult decat un salon portabil, este o experienta noua. Serviciile sunt livrate la cele mai inalte standarde cu profesionisti de top.
Prestatorii nostri au o experienta vasta in domeniu. Nu mai sta pe ganduri, rezerva chiar astazi si vezi ce bonusuri poti castiga.
Frizerie
Frizerie

Cauți un nou LOOK ? Nu ezita să faci programare pe site, oferim servicii de tuns, păr scurt, păr lung, și barbă. PRESTATORII noștri sunt disponibili pentru tine. Nu uita să lași o recenzie la final, echipa FRIZERIELADOMICILIU ÎȚI MULȚUMEȘTE !


Coafura

Dorești o imagine perfectă ? Echipa FRIZERIELADOMICILIU stă la dispoziția ta! Nu ezita să faci o programare la echipa noastră de profesioniști si nu uita să lași o recenzie la final! Echipa FRIZERIELADOMICILIU ÎȚI MULȚUMEȘTE ȘI TE MAI AȘTEPTĂM.

Coafura

Manichiura
Manichiura

Îți dorești o manichiură perfectă? Echipa FRIZERIELADOMICILIU sare în ajutorul tău oriunde si oricând! Poți face o programare chiar acum, prestatorii noștri sunt la dispoziția ta. Nu uita sa lași o recenzie la final pentru a împărtăși experiența ta cu ceilalți! Echipa FRIZERIELADOMICILIU ÎȚI MULȚUMEȘTE!


Pedichiura

Îți dorești o pedichiură perfectă și un moment de răsfăț pentru picioarele tale? Echipa FRIZERIELADOMICILIU vine in ajutorul tău! Nu ezita sa faci o programare chiar acum! Profesioniștii noștri stau la dispoziția ta . Nu uita să lași o recenzie pentru a împărtăși experiența ta si cu ceilalți. Echipa FRIZERIELADOMICILIU ÎȚI MULȚUMEȘTE!

Pedichiura

Masaj
Masaj

Simți nevoia pentru un moment de relaxare în confortul casei tale? Indiferent de masajul dorit de dumneavoastră ( masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj cu uleiuri aromatice, masaj anticelulitic, etc ) prestatorii noștri te vor surprinde! Poți face o programare chiar acum! Nu uita să lași o recenzie, echipa FRIZERIELADOMICILIU ÎȚI MULȚUMEȘTE !