Termeni și condițiiTermeni si conditii cont candidat:

Termeni si Conditii Generale de Utilizare a Serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO

Prezentul acord a fost redactat în limba romana (RO). În măsura în care apar conflicte între alte versiuni traduse ale prezentului acord şi versiunea în limba romana, versiunea în limba romana este cea care are prioritate.
Data ultimei revizuiri: 18.06.2021


 

Drepturi şi Responsabilităţi

Această Declaraţie de drepturi şi responsabilităţi („Declaraţia”, „Termenii”, „Contractul” sau "Conditiile") derivă din Principiile FRIZERIELADOMICILIU.RO, și reprezintă condiţiile de utilizare a serviciilor noastre, care guvernează relaţia noastră cu vizitatorii, cu utilizatorii şi cu alte entităţi care interacţionează cu FRIZERIELADOMICILIU.RO, dar și mărcile, produsele și serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO, pe care le numim in continuare „Servicii FRIZERIELADOMICILIU.RO” sau „Servicii”. Utilizând sau accesând Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO, vă exprimaţi acordul în legătură cu acesti Termeni, care sunt actualizati la anumite intervale de timp. În plus, veţi găsi resurse la finalul acestui document care vă vor ajuta să înţelegeţi modul în care se aplica Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO

Pentru noi, membrii nostri sunt foarte importanti. Va asiguram ca echipa noastra face tot posibilul pt. a va trata in mod corect, oferindu-va inca de la inceput intreg respectul cuvenit. Pe aceasta cale, in scopul unei relatii optime dorim sa va rugam respectuos ca si dvs. sa aveti aceeasi consideratie. Politicile noastre au fost create avand binele comun ca si reper principal, respectand in acelasi timp atat interesele dvs., cat si renumele site-ului nostru. Credem cu tarie intr-o comunicare directa si sincera, iar daca din intamplare aveti intrebari sau sugestii de orice natura, va rugam nu ezitati sa ne contactati printr-un email. 

1. PREZENTAREA GENERALA A SERVICIULUI FRIZERIELADOMICILIU.RO

 • 1.1.

Prezentele Condiții Generale au ca obiect precizarea modalitatilor de accesare a serviciilor informationale FRIZERIELADOMICILIU.RO si sunt in conformitate cu reglementarile și directivele de drept european al consumatorului. Site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO oferă vizitatorilor si utilizatorilor sa posibilitatea de a cauta/comanda servicii de infrumusetare direct la ei acasă. Conținutul este prezentat în forma de profile, pagini de informare, detalii pentru programari, mesaje, recenzii, etc. Comunicarea se face folosind modulul de mesagerie, FRIZERIELADOMICILIU.RO negaratand calitatea unui serviciu/comunicarii in totalitate. Responsabilitatea utilizatorului este de a găsi un prestator cat mai de încredere și sa pastreze o legatura în cat de des pana la onorarea serviciului.

 • 1.2.

BIGADICOS SRL. va furnizeaza Serviciile in baza acestor Termeni si Conditii (Contract). In prezentul document „Termeni si Conditii” „dvs." inseamna persoana fizica ce foloseste Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO. „ FRIZERIELADOMICILIU.RO " sau „noi" inseamna FRIZERIELADOMICILIU.RO – BIGADICOS SRL (companie românească cu capital privat dedicată în mod special dezvoltării sistemelor informatice avansate pt. facilitarea serviciilor de infrumusetare..

 • 1.3.

FRIZERIELADOMICILIU.RO este platforma pt. facilitarea serviciilor de infrumusetare, și se adresează persoanelor fizice din România. Servicii informatice si analitice furnizate prin intermediul FRIZERIELADOMICILIU.RO nu se pot substitui, in niciun caz, consultațiilor prescrise de către alte profesii reglementate.

 • 1.4.

In particular, in acest cadru, ne rezervam dreptul de a refuza tratarea oricarei probleme sau de a oferi raspunsuri la orice intrebare care ar putea privi sanatatea fizica sau mentala, care ne-ar putea fi adresata de catre utilizator/vizitator al site-ului si care l-ar privi pe el insusi sau pe un apropiat al sau; aceste probleme trebuiesc tratate doar de catre un medic specialist.

 • 1.5.

Site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO isi rezerva dreptul de a nu transmite utilizatorului/vizitatorului site-ului informatii care l-ar putea incita sa incalce legile in vigoare sau normele stabilite, de morala si de comportament.

 • 1.6.

De asemenea site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO isi rezerva dreptul de a nu transmite membrului/vizitatorului site-ului informatii sau sfaturi, care ar putea sa prejudicieze pe terti.

 • 1.7.

TERMENII SI CONDITIILE PREZENTE REPREZINTA UN ACORD OBLIGATORIU DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC (CONTRACT) INCHEIAT INTRE DVS. SI NOI IN LEGATURA CU FOLOSIREA SERVICIILOR FRIZERIELADOMICILIU.RO. ESTE IMPORTANT SA ALOCATI TIMPUL NECESAR PT. A LE CITI CU ATENTIE. CONTINUAREA ACCESARII SERVICIILOR FRIZERIELADOMICILIU.RO SAU A ORICAREI PAGINI A PLATFORMEI IMPLICA FAPTUL CA ATI CITIT IN TOTALITATE TERMENII SI CONDITIILE SI SUNTETI DE ACORD CU TOATE ACESTEA.

 

2. CONFIDENTIALITATEA

 • 2.1. Datele Personale si Politica de utilizare a datelor

2.1.1. Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pt. noi. Toate Datele Personale si informatiile ce privesc viata privata a utilizatorilor, transmise de acestia prin emailuri catre noi, sau odata cu efectuarea comenzii si inregistrarea pe site si in timpul utilizarii Serviciilor, sunt strict personale si confidentiale si vor fi prelucrate in conformitate cu Politica de Date Personale.

2.1.2. Am conceput si Politica de utilizare a datelor pt. a va aduce la cunoștință informații importante cu privire la modul în care colectăm și în care putem utiliza conținutul și informațiile dvs. Vă încurajăm să citiți Politica de utilizare a datelor și să o folosiți pt. a putea lua decizii în cunoștință de cauză.

2.1.3.Prin accesarea contului si utilizarea datelor dvs. de login sunteti responsabil in mod exclusiv pt. toate actiunile ce decurg din folosirea acestora. Nu putem fi facuti responsabili pt. erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

2.1.4. Toate informatiile confidentiale si continutul FRIZERIELADOMICILIU.RO, incluzand dar fara a ne limita la informatiile de natura tehnica, financiara, de afaceri, referitoare la clienti, pe care vi le dezvaluim cu scopul prestarii Serviciilor, inclusiv mesajele trimise prin email si termenii efectivi ai acestei intelegeri, care sunt considerati "Confidentiali", vor ramane sub drepturile noastre exclusive, si veti pastra si respecta confidentialitatea datelor, angajandu-va sa nu le dezvaluiti public sau unei alte parti fara permisiunea noastra express.

2.1.5. Utilizand Serviciile si Platforma FRIZERIELADOMICILIU.RO confirmati ca ati citit Politica de Date Personale si Politica de utilizare a datelor si sunteti intru totul de acord cu acestea.
 

 • 2.2. Publicarea informaţiilor dvs. personale pe FRIZERIELADOMICILIU.RO
 • 2.2.1.  Dvs. deţineţi controlul complet asupra informatiilor pe care le puteti face publice. Motivele pt. care informatiile dvs. de baza pot fi facute publice cu acordul dvs. explicit, pot fi, fara a se limita la: raspunsuri, testimoniale, intrebari frecvente, mesaje, etc. Acestea pot aparea fie in paginile publice fie in cele private ale site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO, sau pot fi distribuite in Newsletter-ul nostru si in retelele Social Media.

  2.2.2. Informatiile care pot fi facute publice cu acordul dvs. prin intermediul setarilor din contul dvs. (la care aveti acces complet) includ: Prenume, fotografia de profil/rating, etc.

  2.2.3. O parte din informatiile care sunt generate in urma activitatii dvs. pe site sau totalitatea acestora, pot fi utilizate in calculul sugestiilor, optiunilor. In acest caz, informatiile au caracter general, fiind colectate si utilizate in mod anonim, fara a fi asociate in mod direct cu identitatea dvs.

  2.2.4. Informatiile colectate si utilizate in mod anonim cu scopul generarii statisticilor generale ale Comunitatii pot include, fara a se limita la: intervale de login, calitatea serviciilor, optiunea limbii straine, judet, comentarii, etc. O parte din informatiile care au fost generate in urma activitatii dvs. pe site pot ramane active, in mod anonim si se pot regasi pe site si dupa expirarea contului dvs.
   
 • 2.3. Termeni legali privitor la informatica si libertate individuala

2.3.1. In concordanta cu termenii si recomandarile dreptului european asupra informaticii si libertatilor individuale, (GDPR (EU) 2016/679), aveti dreptul de acces, rectificare, portabilitate, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, dreptul de a retrage consimtamantul, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct si dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati. Pentru detalii complete si modalitati de exercitare a acestor drepturi va recomandam sa cititi Politica de Date Personale
  

3. DREPTURILE DE AUTOR SI PROTECTIA PROPRIETATII INTELECTUALE

 • 3.1. Utilizarea continutului FRIZERIELADOMICILIU.RO

3.1.1. Continutul si designul FRIZERIELADOMICILIU.RO, precum si devizele, sloganurile si orice alt material avand legatura cu FRIZERIELADOMICILIU.RO fie accesat prin intermediul site-ului, fie trimis catre dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu fara a se limita la: articole, subiecte, intrebari, mesaje, comentarii, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut FRIZERIELADOMICILIU.RO"), apartin in mod exclusiv FRIZERIELADOMICILIU.RO si colaboratorilor nostri - acolo unde acest lucru este specificat - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce, transmite sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele FRIZERIELADOMICILIU.RO fara a detine o permisiune expresa, scrisa din partea noastra.

3.1.2. Continutul FRIZERIELADOMICILIU.RO este doar licentiat temporar catre dvs. si nu vandut. Licenta de utilizare pe care v-o oferim in urma inscrierii dvs. este neexclusiva, personala, netransferabila si opereaza pe teritoriul Romaniei.
 

3.1.2.1. Puteti printa Articolele FRIZERIELADOMICILIU.RO doar pt. uzul dvs. personal, lipsit de orice fel de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul FRIZERIELADOMICILIU.RO nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

3.1.2.2. Licenta de utilizare este activata si incepe la data la care ati efectuat plata aferenta initializarii contulului dvs.


3.1.2.3. Conditiile de licentiere pt. Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO sunt urmatoarele: Licenta de utilizare, in cadrul platformei online FRIZERIELADOMICILIU.RO, servicii achizitionate.
 

3.1.3. Sunteti de acord ca toate materialele si articolele întâlnite pe site sunt exclusive și sunt protejate de legea Copyright-ului. Astfel, va angajati sa folositi datele și informațiile întâlnite pe site în scop strict personal, comercializarea, transmiterea sau donarea lor sub orice formă, fie online sau offline, acum, in trecut și pe viitor este strict interzisă și este sanctionabila în condițiile prevăzute de lege.

3.1.4. Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra:

 

3.1.4.1. Reproducerea, Print Screenul sau stocarea Continutului FRIZERIELADOMICILIU.RO, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

3.1.4.2. Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului FRIZERIELADOMICILIU.RO in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea FRIZERIELADOMICILIU.RO

3.1.4.3. Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FRIZERIELADOMICILIU.RO asupra Continutului FRIZERIELADOMICILIU.RO.

3.1.4.4. Vanzarea sau donarea contului sau a datelor dvs. de login pe FRIZERIELADOMICILIU.RO.In caz contrar, contul va fi sters.

3.1.4.5. Nu veţi modifica, nu veţi crea produse derivate, nu veţi decompila şi nu veţi încerca în niciun alt mod să extrageţi cod sursă de la noi, cu excepţia cazului în care va vom permite acest lucru în mod explicit prin intermediul unei licenţe de sursă deschisă sau cu excepţia cazului în care vă oferim permisiunea explicită în scris.
 

3.1.5. Orice utilizare a continutului FRIZERIELADOMICILIU.RO in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul acord, este strict interzisa si aduce dupa sine suspendarea contului si luarea masurilor legale. Cererile de utilizare a continutului FRIZERIELADOMICILIU.RO in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin pagina de contact a site-ului.

3.1.6. Site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO si Compania care dezvolta si administreaza site-ul, impreuna cu asociatii, directorii, angajatii, inclusiv colaboratorii si partenerii acestora nu va ofera nici un fel de garantii legale pt. corectitudinea, exactitatea, totalitatea sau calitatea continutului intalnit pe site. Utilizand site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO o faceti pe propria raspundere si confirmati ca ati luat la cunostinta si sunteti intru totul de acord ca orice reclamatie importiva celor mai sus mentionati si orice eventuale pretentii de daune morale, materiale sau orice fel de despagubiri cerute ca urmare a unor prejudicii generate in urma utilizarii sau neutilizarii continutului intalnit pe site vor fi considerate nefondate si respinse categoric.

3.1.7. Orice parte a continutul site-ului poate fi modificata oricand de catre administratori fara obligatia informarii utilizatorilor despre schimbarile respective. FRIZERIELADOMICILIU.RO isi rezerva dreptul exclusiv de a modifica, adauga sau sterge orice parte a continutului online, temporar sau permanent, fara justificari sau instiintari prealabile.
 

 • 3.2. Utilizarea continutului dvs. pe FRIZERIELADOMICILIU.RO
 • 3.2.1. Pentru conţinutul care intră sub incidența drepturilor de proprietate intelectuală postat sub forma mesajelor, dezbaterilor, articolelor, postarilor, comentariilor sau discutiilor pe site, ne oferiţi în mod explicit următoarea permisiune: ne acordaţi o licenţă globală neexclusivă, transferabilă, sub-licenţiabilă, cu drept de reproducere liberă, pt. utilizarea oricărui comentariu pe care îl postaţi pe FRIZERIELADOMICILIU.RO sau în legătură cu FRIZERIELADOMICILIU.RO pe intreaga durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

  3.2.2. Când publicaţi comentarii sau informaţii publice permiteţi tuturor persoanelor, inclusiv celor care nu au un cont FRIZERIELADOMICILIU.RO, să acceseze şi să utilizeze acele informaţii, precum şi să le asocieze cu dvs. (de exemplu, numele/username-ul şi fotografia dvs. de profil).

  3.2.3. Apreciem întotdeauna feedback-ul sau alte sugestii pe care ni le trimiteţi în legătură cu FRIZERIELADOMICILIU.RO si imbunatatirea serviciilor noastre, si înţelegeţi că putem să utilizăm feedback-ul sau sugestiile dvs. fără a vă oferi o compensare pt. acestea (la fel cum nici dvs. nu aveţi nicio obligaţie de a le oferi). Atunci cand furnizati orice tip de idei, sugestii, documente si/sau propuneri („Contributii") catre FRIZERIELADOMICILIU.RO prin intermediul paginilor de internet dedicate sugestiilor sau impresiilor sau prin intermediul oricarui alt canal de comunicare, acceptati ca:
   

3.2.3.1. Respectivele Contributii nu contin informatii confidentiale sau proprietare;

3.2.3.2. FRIZERIELADOMICILIU.RO nu are obligatia, expresa sau implicita, de a pastra confidentialitatea in legatura cu aceste Contributii;

3.2.3.3. FRIZERIELADOMICILIU.RO are dreptul de a folosi sau de a dezvalui (ori de a alege sa nu foloseasca sau sa dezvaluie) respectivele Contributii in orice scop, in orice mod, prin orice mijloace, in intreaga lume;

3.2.3.4 FRIZERIELADOMICILIU.RO poate avea in vedere sau poate fi in curs de a crea ceva similar Contributiilor;

3.2.3.5. Contributiile dvs. devin in mod automat proprietatea FRIZERIELADOMICILIU.RO fara niciun fel de obligatii din partea FRIZERIELADOMICILIU.RO si a companiei care administreaza site-ul fata de dvs. si prin prezentul renuntati la toate drepturile morale;

3.2.3.6. In niciun caz nu aveti dreptul de a primi niciun fel de compensatii sau despagubiri din partea FRIZERIELADOMICILIU.RO ca urmare a utilizarii sau neutilizarii Serviciilor noastre. 

4. SECURITATEA

 • 4.1. Cerinte minime de securitate pe FRIZERIELADOMICILIU.RO

Facem tot posibilul să vă menţinem siguranța pe FRIZERIELADOMICILIU.RO, dar nu o putem garanta. Avem nevoie de ajutorul dvs. pt. a menţine siguranța, iar acest lucru presupune următoarele angajamente din partea dvs.:

4.1.1. Nu veţi posta anunţuri comerciale neautorizate (cum ar fi mesaje spam) pe FRIZERIELADOMICILIU.RO

4.1.2. Nu veti posta comentarii off topic in sectiunile site-ului unde topic-ul este clar determinat.

4.1.3. Nu veti posta comentarii sau continut ofensiv in niciuna din sectiunile site-ului.

4.1.4. Nu veţi colecta conţinut sau informaţii ale utilizatorilor folosind mijloace manuale sau automatizate şi nu veţi accesa FRIZERIELADOMICILIU.RO în niciun alt mod, folosind mijloace automatizate (cum ar fi programele bot de colectare, roboţii, păianjenii sau site-urile de tip scraper), fără acordul nostru prealabil.

4.1.5. Nu veţi desfăşura activităţi ilegale de marketing multi-level pe FRIZERIELADOMICILIU.RO, cum ar fi schemele piramidale.

4.1.6. Nu veţi încărca viruşi sau alte componente de cod rău-intenţionate.

4.1.7. Nu veţi solicita informaţii de conectare şi nu veţi accesa conturi care aparţin altor persoane.

4.1.8. Nu veţi agresa, nu veţi intimida şi nu veţi hărţui niciun utilizator sau membru al echipei noastre.

4.1.9. Nu veţi posta conţinut care: reprezintă limbaj care incită la ură, este ameninţător sau pornografic; incită la violenţă sau conţine nuditate sau imagini cu caracter violent explicit sau nejustificat.

4.1.10. Nu veţi utiliza FRIZERIELADOMICILIU.RO pt. acţiuni ilegale, înşelătoare, rău-intenţionate sau discriminatorii.

4.1.11. Nu veţi întreprinde nicio acţiune care ar putea dezactiva, supraîncărca sau afecta funcţionarea corespunzătoare a FRIZERIELADOMICILIU.RO sau interfaţa FRIZERIELADOMICILIU.RO

4.1.12. Nu veţi facilita şi nu veţi încuraja încălcarea prezentei Declaraţii sau a politicilor noastre.

4.1.13. In cazul incalcarii uneia sau mai multor cerinte generale de securitate, sau in cazul reclamatiilor primite din partea membrilor Comunitatii pt. postarea de comentarii si continut nepotrivit sau cu caracter ofensiv, accesul la unele sectiuni ale site-ului precum si dreptul de publicare a commenturilor sau mesajelor pe site va pot fi restrictionate fara notificari si explicatii prealabile.
 

 • 4.2. Înregistrarea şi securitatea contului

4.2.1. FRIZERIELADOMICILIU.RO nu poate garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propria dvs. raspundere.

4.2.2. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru.

4.2.3. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de FRIZERIELADOMICILIU.RO

4.2.4. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

4.2.5. Utilizatorii FRIZERIELADOMICILIU.RO oferă numele și datele lor reale, iar noi avem nevoie de sprijinul dvs. pt. acest lucru. Iată câteva angajamente pe care le luaţi faţă de noi în ceea ce privește înregistrarea şi menţinerea securităţii contului dvs.:

 

4.2.5.1. Nu veţi furniza informaţii personale false pe FRIZERIELADOMICILIU.RO şi nu veţi crea un cont pt. o altă persoană în afară de dvs. fără a avea permisiunea de a face acest lucru. Doar unul dintre parinti, sau tutorele legal unde este cazul poate inregistra un cont pt. un membru minor.

4.2.5.2. Veţi menţine informaţiile dvs. de contact corecte şi actualizate.

4.2.5.3. Nu veţi oferi nimănui username-ul si parola, nu veţi lăsa pe nimeni altcineva să vă acceseze contul şi nu veţi întreprinde nicio altă acţiune care ar putea periclita securitatea contului dvs.

4.2.5.4. Nu veţi transfera contul dvs. către alte persoane fără a obţine în prealabil permisiunea noastră în scris.

4.2.5.5. Aveti obligatia de a notifica imediat FRIZERIELADOMICILIU.RO cu privire la orice folosire neautorizata a contului dvs. si despre orice alta incalcare a securitatii.
 

 • 4.3. Protejarea drepturilor celorlalte persoane

Respectăm drepturile celorlalte persoane şi odata cu utilizarea serviciilor noastre ne aşteptăm ca şi dvs. să faceţi la fel.

4.3.1. Nu veți posta comentarii sau orice fel de conţinut şi nu veți întreprinde nicio acţiune pe FRIZERIELADOMICILIU.RO care să încalce drepturile altor persoane, care ar putea leza alte persoane sau ar putea încalca în orice alt mod legea.

4.3.2. Atat in comunicarea cu staff-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO cat si in comunicarea cu toti ceilalti mebrii ai Comunitatii, veti folosi in mod exclusiv un limbaj civilizat si politicos, bazat pe intelegere si respect mutual. Folosirea unui limbaj obscen, a intimidarilor, a injuriilor, amenitarilor, discursului ce promoveaza ura sau discriminarea de orice fel atrage dupa sine suspendarea fara drept de apel si fara o notificare prealabila a drepturilor de folosinta a tuturor sectiunilor site-ului care au legatura cu publicarea de comentarii sau comunicarea in Comunitate.

4.3.3. Ne rezervam dreptul de a şterge orice conţinut şi orice informaţii pe care le postaţi pe FRIZERIELADOMICILIU.RO, în cazul în care considerăm că acestea încalcă prezenta Declaraţie sau politicile noastre.

4.3.4. Putem suspenda oricand si pe o durata nedeterminata, fara drept de apel si fara o notificare prealabila, drepturile de folosinta a tuturor sectiunilor site-ului care au legatura cu publicarea de comentarii sau comunicarea in Comunitate ale oricarui utilizator care încalcă prezenta Declaraţie sau unul din punctele politicilor noastre.

4.3.5. Nu veţi publica pe FRIZERIELADOMICILIU.RO date personale, de identificare sau alte informaţii personale sau financiare sensibile ale dvs. sau ale altor persoane.

4.3.6. Nu va veti loga, si nu veti folosi in nici un mod conturile altor persoane pt. accesarea serviciilor.

4.3.7. Nu veti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

4.3.8. Nu veti posta, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

4.3.9. Nu veti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii FRIZERIELADOMICILIU.RO

4.3.10. Nu veti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la serviciile si modulele puse la dispozitie de FRIZERIELADOMICILIU.RO

4.3.11. Nu veti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje sau comentarii a caror sursa este ascunsa.

4.3.12. Prin transmiterea mesajelor sau comenatriilor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie FRIZERIELADOMICILIU.RO sunteti de acord ca dvs. sunteti singurul responsabil pt. despagubirea unei terte persoane afectate de mesajele si comentariile dvs., si exonerati total FRIZERIELADOMICILIU.RO si intregul staff de orice responsabilitate.
 

 • 4.4. Siguranta si protectia minorilor

4.4.1. Aici, pe FRIZERIELADOMICILIU.RO suntem preocupati de siguranta tuturor utilizatorilor, in special de cea a copiilor/minorilor. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, parintii care doresc sa le permita copiilor lor avand varsta cuprinsa sub 18 ani sa aiba acces la Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO trebuie sa ii asiste si sa-si dea acordul la crearea conturilor de catre acestia si la incheierea altor contracte cu FRIZERIELADOMICILIU.RO si sa le supravegheze accesul la Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO. De asemenea, parintii care doresc sa le permita copiilor lor cu varsta sub 16 ani sa aiba acces la Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO trebuie sa creeze conturi si sa incheie contractele cu FRIZERIELADOMICILIU.RO in numele acestora si sa le supravegheze permanent accesul la Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO. Daca permiteti copilului dvs. sa aiba acces la Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO acesta va putea accesa toate Serviciile, inclusiv serviciile de interactiune sociala si comunitate. Cu toate acestea, politica noastra este aceea de a nu permite copiilor care sunt cu varste mai mici de 18 ani sa foloseasca serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO.

4.4.2. Parintii sau tutorii legali ai tuturor minorilor ce utilizeaza site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO si serviciile oferite de acesta, atat in calitate de vizitator cat si in calitate de utilizator/membru autentificat au obligatia de a supraveghea si ghida permanent activitatea minorilor pe site.

4.4.3. Orice interactiune online sau offline si orice conversatie sau intalnire fizica cu alti utilizatori ai site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO stabilita prin intermediul site-ului sau al retelelor social media cade strict sub responsabilitatea parintelui/tutorelui legal al minorului, acesta fiind obligat sa se asigure ca interactiunile respective sunt realizate in conditii de maxima siguranta pt. minor.

4.4.4. Va reamintim ca Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO sunt concepute pt. un public major. Astfel, in calitate de parinte reprezentant/ocrotitor legal, este in mod exclusiv de datoria dvs. sa stabiliti daca vreunul dintre Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO si continutul acestuia este potrivit pt. copilul dvs. sau nu.
  

5. INREGISTRAREA CONTULUI, CONFIRMAREA COMENZII SI PLATA ACCESULUI IN ZONELE PREMIUM

 • 5.1. Zona Premium

Unele pagini, informatii si articole intalnite pe site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO pot fi accesate in mod gratuit, de catre toti vizitatorii siteului. Totodata, site-ul dispune si de Zone Premium accesibile doar membrilor autentificati in urma completarii formularului de inregistrare.

 • 5.2. Comercial

Serviciul FRIZERIELADOMICILIU.RO este un serviciu privat, supus conditiilor comerciale si are un tarif care este indicat clar in paginile site-ului si in pagina Formularului de Comanda. Va garantam ca serviciul oferit este in conformitate cu Termenii si Conditiile si cu Politica de Date Personale

 • 5.3. Mod inregistrare

Inregistrarea la serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO se face direct si doar prin comanda online, prin completa Formularul de Comanda.

 • 5.4. Validare Comanda

Doar membrii/vizitatorii care au completat, confirmat si validat cererea lor au acces la aceste servicii.

 • 5.5. Procesare Comanda

In urma unui proces informatic de inregistrare a membrului/vizitatorului site-ului, cererea sa va fi procesata si contul sau va fi creat.

 • 5.6. Modalitati de Acces

Membrul are la dispozitie, prin intermediul site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO posibilitatea de a achita plata accesului in Zonele Premium: Online prin EuPlatesc/Card Bancar - VISA, MASTERCARD si MAESTRO)


 • 5.7. Durata Validare Cont

In functie de optiunea aleasa pt. plata accesului, membrul/vizitatorul site-ului va obtine accesul intr-un interval de la 2-3 minute pana la 48 ore.In cazul in care aveti o comanda care nu este onorata, ne puteti trimite un mesaj din coltul din dreapta-sus a site-ului, in care sa ne solicitati statusul contuui dvs.

 • 5.8. Completare Formular

Completarea corecta si cu buna-credinta a Formuralului de comanda prevazut pe site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO permite buna desfasurare a procesului de inregistrare a contului solicitat de catre utilizator si constituie atat comanda ferma pt. accesul informatiilor din Zona Premium cat si acceptul total al prezentelor conditii si termeni de utilizare.

 • 5.9. Conditii

Cu ocazia inregistrarii si efectuarii comenzii, utilizatorul platformei FRIZERIELADOMICILIU.RO certifica si accepta pe proprie raspundere:

5.9.1. faptul ca datele pe care le-a introdus in formularul de comanda sunt corecte si ca poate confirma ulterior comanda efectuata, in caz contrar accesul putandu-i fi blocat temporar pana la contactarea personala a echipei noastre tehnice.

5.9.2. faptul ca deja s-a informat citind in paginile de prezentare a serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO pe care le va accesa in urma platii.

5.9.3. ca in urma vizionarii preview-urilor sa testeze partile gratuite

5.9.4. faptul ca dispune liber de consimtamantul sau si ca inainte de a completa formularul de inscriere a citit si este in totalitate de acord cu Politica de Date Personale si cu Termenii si Conditiile de utilizare a serviciului.

5.9.5. ca este constient de faptul ca accesul sau pe site va fi temporar.

5.9.6. ca este hotarat asupra limbii straine la care doreste sa se pregateasca pe FRIZERIELADOMICILIU.RO.

5.9.7. ca este constient de faptul ca serviciul FRIZERIELADOMICILIU.RO este oferit online, iar in momentul inregsitrarii contului sau, utilizatorul dispune de minimul de mijloace fizice necesare utilizarii optime a serviciului FRIZERIELADOMICILIU.RO(computer, conexiune internet, electricitate, etc.).

5.9.8. ca stie sa utilizeze computerul si internetul si ca nu sufera de anumite deficiente sau afectiuni de atentie, psihice, fizice sau psihomotorii care l-ar putea impiedica sa acceseze serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO in mod corespunzator dupa achizitionarea serviciului.

5.9.9. ca in cazul in care are sub 18 ani, va efectua plata pt. acces doar cu asistenta si acordul tutorelui legal sau cu asistenta si acordul a cel putin unuia dintre parinti.

5.9.10. ca in cazul in care are sub 18 ani, a citit aceste Conditii doar cu asistența a cel putin unuia dintre părinti sau a tutorelui sau legal, astfel încât a inteles pe deplin toate drepturile şi responsabilităţile care ii revin.

5.9.11. Dacă se afla în UE, odata ce accesat continutul digital renunta la orice drept de retragere oferit prin Directiva drepturilor consumatorilor (2011/83/UE) sau prin reglementări de implementare similare.

5.9.12. Utilizatorul a luat la cunostinta si este pe deplin de acord cu faptul ca odata ce accesul la continutul digital de pe site a fost efectuat prin trimiterea comenzii, confirmarea acesteia, efectuarea platii si aprobarea contului de catre sistemul nostru, BIGADICOS SRL. nu ii va rambursa nici integral si nici partial membrului suma achitata pt. accesul acestuia pe site, in cazul in care acesta se razgandeste dupa ce plata a fost efectuata, indiferent de motivul invocat de acesta.

5.9.13. In cadrul unui singur cont, clientul va avea acces mereu
5.9.14. Odata ce plata pt. acces a fost inregistrata, contul sau este considerat perfect valid si complet

5.9.15. Odata aleasa de catre utilizator, limba straina poate fi modificata

5.9.16. Utilizatorul este de acord sa primeasca prezentul Contract pe email (un link va fi furnizat in emailul de confirmare primit dupa inregistrare).

 

 • 5.10. Comisioane si Conversii

Toate platile, incluzand comisioanele aplicabile acestor plati, cum ar fi taxe de livrare sau comisioane de procesare vor fi realizate in avans, in Lei sau Euro in functie de metoda de plata aleasa de utilizator, iar in cazul in care plata a fost in euro, conversia se va realiza la data efectuarii platii de catre procesorul platii (EuPlatesc).

 • 5.11. Confirmare Express si Consimtamant

FRIZERIELADOMICILIU.RO va solicita de cel putin 2 ori confirmarea actiunilor care implica obligatii de plata din partea dvs., pe mai multe canale de comunicare, iar plata dvs. va fi procesata doar cu acordul dvs. Consimtamantul dvs. pentru intrarea in prezentul contract este reprezentat de urmatorii pasi:

5.11.1. Completarea Formularului;

5.11.2. Bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile si cu Procesarea Datelor Personale";

5.11.3. Crearea Contului

5.11.4. Click pe linkul trimis pe email, care va instiinteaza ca urmeaza sa efectuati o plata;


5.11.5. Click pe logo-ul care trimite catre Procesatorul platii (doar prin EuPlatesc/Card Bancar);

5.11.6. Efectuarea efectiva a platii. (Contractul intra in vigoare la momentul inregistrarii platii)
 

 • 5.12. Prestare

Accesul in Zonele si Serviciile Premium va fi permis imediat dupa confirmarea platii catre Compania BIGADICOS SRL. Dupa confirmarea platii veti putea beneficia si de asistenta noastra tehnica 24/7. La solicitarile tehnice va vom raspunde in termen de cel mult 7 zile lucratoare. FRIZERIELADOMICILIU.RO nu va solicita niciodata utilizatorilor sai plata unor servicii deja prestate. Astfel, nu poate exista nici o situatie in care dvs. sa folositi intai serviciul FRIZERIELADOMICILIU.RO si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani.

 • 5.13. Mentiuni

In nici o situatie, FRIZERIELADOMICILIU.RO si compania BIGADICOS SRL nu pot fi obligate la plata unor sume de bani care sa depaseasca in cuantum 8% din valoarea unei singure taxe de acces.

 • 5.14. Standarde

FRIZERIELADOMICILIU.RO isi rezerva dreptul de a nu onora unele comenzi, care fie contin date incomplete de facturare/livrare, fie nu indeplinesc standardele minime pt. procesare, sau in cazul in care operatorii nostri constata ca utilizatorul nu a citit Termenii si Conditiile sau nu le respecta. 

6. DREPTUL DE RETRAGERE SI EXCEPTIILE DE LA ACEST DREPT

Platforma FRIZERIELADOMICILIU.RO ofera clientilor modalitati de infrumusetare sub forma de serviciu acasă.

 • 6.1. Dreptul de Retragere

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
 

 • 6.2. Exceptii de la Dreptul de Retragere

Exceptii. Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse / servicii (extras):

6.2.1. Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate;
6.2.2. Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului. 

7. CONEXIUNILE VIRTUALE SI INTALNIRILE FIZICE CU ALTI MEMBRI AI COMUNITATII FRIZERIELADOMICILIU.RO

Complementar serviciului de conexiune a clienților cu prestatorii, serviciile vor fi onorate la domiciliul clientului, Frizerieladomiciliu.ro nefiind raspunzator de eventualele conflicte, probleme între primele doua parti (client si prestator):

 • 7.1.

Ședințele locale de infrumusetare oferite de prestatorii noștri sunt incluse tariful unei programari pe FRIZERIELADOMICILIU.RO.

 • 7.2.

Minorii nu pot accesa serviciile frizerieladomiciliu.ro. Noi nu ne asumăm conflictele legate de minori, tutorele legal poate realiza programari pentru copii, specificand prestatorului ales acest lucru.

 • 7.3.

FRIZERIELADOMICILIU.RO si compania BIGADICOS SRL impreuna cu intreg echipa nu sunt sub nici o forma responsabili pt. comportamentul, seriozitatea și calitatea serviciilor oferite de profesorii colaboratori listati pe site, acestea depinzând de fiecare dintre ei în particular. Tot ceea ce putem face în vederea selectarii acestora și oferirea unei liste cât mai utile, este sa va oferim posibilitatea de a trimite pe profilul profesorului rapoarte, comentarii și feedback după folosirea serviciilor acestuia.

 • 7.4.

Sistemul FRIZERIELADOMICILIU.RO ofera doar sugestii pt. contactarea prestatorilor înscriși pe site. Membrii, fie majori sau minori împreuna cu părinții sau tutorii lor legali acceptă pe deplin faptul ca toate responsabilitățile legate de securitate, sanatate, seriozitate, feedback si calitate le revin in mod exclusiv, iar în eventualitatea oricărui prejudiciu sau accidentare, aceștia se obliga sa exonereze total de responsabilitate site-ul, întreaga echipa și compania care administrează site-ul.

 • 7.5.

Absolut nici un prejudiciu moral sau material nu poate fi imputat site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO si companiei BIGADICOS SRL ca urmare a oricărui tip de inconvenient, accident, dauna sau prejudiciu rezultate în urma intalnirii directe intre prestatori si clienti prin intermediul platformei, sau între membri și alți membri, responsabilitatea survenind în totalitate și în mod exclusiv părților participante la intalnirea fizica respectiva. 

8. AMENDAMENTE

 • 8.1.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor noastre.

 • 8.2.

Vă putem trimite o notificare înainte de a face orice modificări în aceste condiții de utilizare, și vă putem oferi ocazia să revedeți și să vă spuneți părerea despre condițiile de utilizare revizuite prin intermediul formularelor de feedback si a altor canale de comunicare.

 • 8.3.

Dacă aducem modificări politicilor, instrucțiunilor sau a altor condiții de utilizare la care se face referire în prezenta Declaraţie sau care sunt încorporate în aceasta, este posibil, dar nu obligatoriu să oferim o notificare pe Pagina de cont a site-ului.

 • 8.4.

Prin continuarea utilizarii Serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO după ce ați primit o notificare cu privire la modificările aduse condiţiilor, politicilor sau instrucțiunilor noastre de utilizare, vă exprimaţi implicit acordul cu privire la condiţiile, politicile sau instrucțiunile modificate.

 • 8.5.

Necontinuarea folosirii Serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO după ce ați primit o notificare cu privire la modificările aduse condiţiilor, politicilor sau instrucțiunilor noastre de utilizare nu va asigura sub nici o forma restituirea taxei de acces achitata la crearea contului sau a sumelor achitate pt. eventuale upgrade-uri.

 • 8.6.

FRIZERIELADOMICILIU.RO este intr-un proces constant de inovare pt. a oferi utilizatorilor sai cea mai buna experienta posibila. Drept urmare, FRIZERIELADOMICILIU.RO poate schimba, intrerupe, suspenda sau anula oricare dintre Modulele si Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO fie temporar sau permanent. Este posibil ca FRIZERIELADOMICILIU.RO sa nu va anunte dinainte despre modificarile sau intreruperile care nu ii afecteaza in mod substantial pe utilizatori sau care nu limiteaza in mod substantial folosirea serviciilor noastre, spre exemplu dar fara a se limita la, adaugarea de functii si caracteristici sau modificarea procesului de inregistrare etc. 

9. INCETAREA

 • 9.1.

Contul dvs. inceteaza automat la expirare cu posibilitatea reinnoirii a celor 30 de zile. 

 9.2.

Dacă încălcaţi acesti Termeni sau dacă creaţi în orice alt mod riscuri pt. noi sau pt. ceilalti membri ai Comunitatii, putem opri oricand accesul dvs la unele module sau zone ale site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO

 • 9.3.

Daca in timpul utilizarii Serviciilor noastre incalcati normele legale, normele de securitate informatica, drepturi de autor, prejudiciati sau puneti in pericol membrii Comunitatii va putem sterge contul si bloca accesul la serviciile noastre.

 • 9.4.

De asemenea, nefolosirea contului sau utilizarea partiala dupa efectuarea platii nu va asigura restituirea sumei achitate pt. accesul Serviciilor Premium FRIZERIELADOMICILIU.RO

 • 9.5.

Denuntarea unilaterala inainte de expirare este posibila in urma unei cereri trimise direct din contul dvs. In acest caz, cererea va fi procesata in termen de 14 zile lucratoare. 

10. LIMITARI ALE OBLIGATIILOR SI ALE GARANTIEI

 • 10.1.

In caz de forta majora, care ar impiedica una dintre cele 2 parti sa-si respecte obligatiile, niciun prejudiciu material si moral nu va putea sa fie imputat uneia dintre cele 2 parti. Prin „forta majora" se intelege o situatie extraordinara ca, de exemplu: blocarea telecomunicatiilor, inclusiv a retelelor de telecomunicatii, greva totala sau partiala, defectarea retelelor de calculatoare, consecinte ale unei evolutii tehnologice, care repun in discutie normele standard de comunicare prin internet sau orice alt caz imprevizibil, irezistibil si independent de vointa uneia sau celeilalte dintre cele 2 parti. In cadrul aparitiei unui eveniment de forta majora, obligatiile uneia sau celeilalte dintre cele 2 parti vor fi suspendate.

 • 10.2.

Nu raspundem pt. downtime-ul cauzat de erori tehnice, lucrari de mentenenta sau erori temporare ale firmei de hosting, sau in cazurile in care serverul este suprasolicitat.

 • 10.3.

Niciun prejudiciu material sau moral nu va putea fi imputat platformei FRIZERIELADOMICILIU.RO, companiei care administreaza site-ul, asociatii, directorii, angajatii, colaboratorii si partenerii acestora, pt. eventualele bug-uri sau efecte ale utilizarii sau neutilizarii informatiilor publicate pe site de catre membrii inregistrati, vizitatori, sau de stafful nostru.

 • 10.4.

Site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO, compania care administreaza site-ul, asociatii, directorii, angajatii, colaboratorii si partenerii nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pt. legalitatea continutului altor site-uri externe catre care pot conduce linkurile intalnite pe site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO. Aceasta responsabilitate le revine in mod exclusiv administratorilor site-urilor respective. FRIZERIELADOMICILIU.RO va asigura ca la data postarii pe site a linkurilor catre alte site-uri externe, site-urile respective nu apareau a promova continut ilegal. FRIZERIELADOMICILIU.RO nu are nici o influenta asupra designului si/sau continutului site-urilor catre care face legaturi(linkuri) externe, atat in prezent cat si in viitor, si asftel nu suntem responsabili pt. schimbarile ce au avut loc pe site-urile catre care face eventualele legaturi (linkuri) dupa ce linkurile respective au fost publicate pe FRIZERIELADOMICILIU.RO. Pe deasupra, site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO, compania care administreaza site-ul, asociatii, directorii, personalul, colaboratorii si partenerii nu sunt responsabili legal pt. postarile, dezbaterile, argumentele, link-urile, comentariile, mesajele si a niciunui tip de continut publicat de catre utilizatori in sectiunile site-ului. Orice ilegalitate, incorectitudine, pierdere sau dauna de orice fel, care a fost generata in urma utilizarii sau neutilizarii continutul site-urilor catre care utilizatorii FRIZERIELADOMICILIU.RO au postat link-uri, cade strict sub responsabilitatea administratorilor site-urilor respective si nu a utilizatorilor FRIZERIELADOMICILIU.RO sau a site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO si a echipei. 

11. LITIGIILE

 • 11.1.

In cazul in care aveti reclamatii sau nemultumiri, sustinem si recomandam rezolvarea oricarei dispute pe cale amiabila. Ne puteti contacta prin email si vom incerca sa rezolvam situatia dvs. intr-o maniera cat se poate de corecta. In cazul in care dupa eforturile initiale o solutionare pe cale amiabila nu este posibila, utlizatorii pot depune o plangere la ANPC.

 • 11.2.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 • 11.3.

Dacă o terta persoană face o reclamaţie împotriva noastră cu privire la acţiunile, conţinutul sau informaţiile dvs. de pe FRIZERIELADOMICILIU.RO, veţi plăti despăgubiri şi ne veţi proteja de vinovăţie pt. toate daunele, pierderile şi cheltuielile de orice tip (inclusiv taxele şi cheltuielile de judecată rezonabile) aferente unei astfel de reclamaţii.

 • 11.4.

Deşi oferim reguli clare pt. conduita utilizatorilor, nu controlăm şi nu dirijăm acţiunile utilizatorilor pe site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO şi nu suntem responsabili pt. conţinutul sau pt. informaţiile pe care utilizatorii le transmit sau le distribuie pe FRIZERIELADOMICILIU.RO sau pt. actiunile acestora in mediul online sau offline.

 • 11.5.

Nu suntem responsabili pt. niciun conţinut ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau contestabil în orice alt mod care ar putea fi întâlnit pe FRIZERIELADOMICILIU.RO.

 • 11.6.

Nu suntem responsabili pt. comportamentul fie online, fie offline al niciunui vizitator sau utilizator FRIZERIELADOMICILIU.RO, indiferent de varsta acestuia.

 • 11.7.

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate pe site FRIZERIELADOMICILIU.RO si compania care administreaza site-ul nu va ofera garantii, fie expres sau implicit, in privinta continutului sau, a site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO, a software-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO ori a produselor si serviciilor aparute sub egida FRIZERIELADOMICILIU.RO

11.8.

FRIZERIELADOMICILIU.RO si Compania BIGADICOS SRL nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pt. nici o dauna fizica sau morala pricinuita direct sau indirect, pt. nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pt. pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca FRIZERIELADOMICILIU.RO va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

 • 11.9.

FRIZERIELADOMICILIU.RO nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, FRIZERIELADOMICILIU.RO nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pt. afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin bug-uri, virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

 • 11.10.

La cererea noastra sunteti de acord sa exonerati de raspundere FRIZERIELADOMICILIU.RO si compania care gestioneaza site-ul, pt. orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti toate cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentei declaratii.

 • 11.11.

ÎNCERCĂM SĂ MENŢINEM SITE-UL FRIZERIELADOMICILIU.RO FUNCŢIONAL, FĂRĂ ERORI ŞI SIGUR, ÎNSĂ ÎL UTILIZAŢI PE PROPRIA RĂSPUNDERE. OFERIM SERVICIUL FRIZERIELADOMICILIU.RO CA ATARE, FĂRĂ NICIO GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE LA GARANŢII IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP ŞI DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR DE PROPRIETATE. NU GARANTĂM CĂ FRIZERIELADOMICILIU.RO VA FI ÎNTOTDEAUNA UN SITE SIGUR, SECURIZAT SAU FĂRĂ ERORI, SAU FRIZERIELADOMICILIU.RO VA FUNCŢIONA ÎNTOTDEAUNA FĂRĂ ÎNTRERUPERI, ÎNTÂRZIERI SAU IMPERFECŢIUNI. FRIZERIELADOMICILIU.RO NU ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ACŢIUNILE, CONŢINUTUL, INFORMAŢIILE SAU DATELE TERŢELOR PĂRŢI, IAR DVS. NE ELIBERAŢI PE NOI, PE DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII ŞI AGENŢII NOŞTRI DE ORICE REVENDICĂRI ŞI DAUNE, CUNOSCUTE ŞI NECUNOSCUTE, CARE SURVIN DIN SAU CARE SUNT ÎN LEGĂTURĂ ÎN ORICE MOD CU RECLAMAŢIA PE CARE O AVEŢI ÎMPOTRIVA UNOR ASTFEL DE TERŢE PĂRŢI SAU IMPOTRIVA NOASTRA. NU RĂSPUNDEM ÎN FAŢA DVS. PENTRU NICIO PIERDERE DE PROFITURI SAU ALTE DAUNE PE CALE DE CONSECINŢĂ, SPECIALE, INDIRECTE SAU ACCIDENTALE, CARE SURVIN DIN SAU CARE AU LEGĂTURĂ CU PREZENTA DECLARAŢIE SAU CU FRIZERIELADOMICILIU.RO, CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAŢI ÎN LEGĂTURĂ CU POSIBILITATEA EXISTENŢEI UNOR ASTFEL DE DAUNE. RĂSPUNDEREA NOASTRĂ GLOBALĂ CARE SURVINE DIN PREZENTA DECLARAŢIE SAU DE PE FRIZERIELADOMICILIU.RO NU VA DEPĂŞI SUMA CARE ESTE MAI MARE DINTRE SUMA DE O SUTĂ DE RON (RO) (100 RON) SAU SUMA PE CARE NE-AŢI ACHITAT-O ÎN ULTIMELE DOUĂSPREZECE LUNI. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE SĂ NU PERMITĂ LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RĂSPUNDERII SAU DAUNELE INCIDENTALE SAU PE CALE DE CONSECINŢĂ, ASTFEL ÎNCÂT ESTE POSIBIL CA LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DVS. ÎN ASTFEL DE CAZURI, RĂSPUNDEREA FRIZERIELADOMICILIU.RO SE VA LIMITA LA CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE.
  

12. PREVEDERI SPECIALE, VALABILE PENTRU UTILIZATORII DIN AFARA ROMANIEI

Facem tot posibilul să creăm o comunitate globală, cu standarde unitare pt. toată lumea, și în același timp să respectăm legile locale. Următoarele prevederi se aplică utilizatorilor şi vizitatorilor din afara Romaniei, care interacţionează cu site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO si serviciile aferente acestuia:

 • 12.1.

Vă exprimaţi acordul în legătură cu transferul şi procesarea datelor dvs. în Romania.

 • 12.2.

Sunteti de acord ca serviciile de care va bucurati in urma accesarii FRIZERIELADOMICILIU.RO.vor fi in mod exclusiv in limba romana.

 • 12.3.

Nu veţi utiliza FRIZERIELADOMICILIU.RO dacă vi s-a interzis să primiţi produse, servicii sau programe software care provin din Romania.

 • 12.4.

Sunteti de acord cu faptul ca unele optiuni de plata sunt valabile doar pt. teritoriul Romaniei, si ca puteti utiliza doar metoda de acces disponibila pt. tara dvs. in cazul in care aceasta exista.

 • 12.5.

Având în vedere răspândirea globală a internetului, sunteţi de acord să respectaţi toate reglementările de pe plan local privind comportamentul pe internet şi conţinutul acceptabil. Utilizarea Serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO.şi transferul, afişarea şi încărcarea de continut şi alte date tehnice prin intermediul Serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO pot face obiectul legislaţiei din Romania şi din alte ţări privind exportul şi importul. Sunteţi de acord să respectaţi toate legile şi reglementările aplicabile privind operaţiunile de export şi import, inclusiv dar fără a se limita la reglementările privind administrarea exporturilor. În special, dvs. declaraţi şi garantaţi că:

12.5.1. nu sunteţi pe lista nici unui guvern pt. excludere de la operaţiunile de export şi nici nu sunteţi membru al vreunui guvern dintr-o ţară supusă unei interdicţii de export, aşa cum se prevede în legislaţia şi reglementările legale aplicabile privind operaţiunile de export şi import;

12.5.2. nu veţi utiliza Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO.în scopuri militare, nucleare, care au legătură cu rachete, arme chimice sau biologice ce încalcă legislaţia Europeana privind operaţiunile de export;

12.5.3. nu veţi transfera, încărca, sau publica continut prin intermediul Serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO., informatii care încalcă legislaţia Europeana sau orice alte legi privind exporturile şi importurile.
  

13. INFORMATII GENERALE

 • 13.1.

Acesti Termeni si Conditii (inclusiv instructiunile online aplicabile) constituie intregul acord dintre dvs. si FRIZERIELADOMICILIU.RO si guverneaza utilizarea Serviciilor FRIZERIELADOMICILIU.RO de catre dvs., prevaland asupra oricarei versiuni anterioare a acestor Termeni si Conditii intre dvs. si FRIZERIELADOMICILIU.RO cu privire la Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO. Este posibil sa fie necesar sa va supuneti unor termeni si conditii suplimentare care se pot aplica in cazul in care utilizati sau cumparati anumite Servicii FRIZERIELADOMICILIU.RO, servicii afiliate sau continuturi de la alte organizatii sau persoane.

 • 13.2.

Nici FRIZERIELADOMICILIU.RO si nici dvs. nu puteti transfera niciuna din prevederile din Termeni si Conditii; prin exceptie, FRIZERIELADOMICILIU.RO poate transfera oricare din prevederile din Termeni si Conditii catre o societate care este o filiala sau un holding al BIGADICOS SRL sau o filiala a holdingului respectiv. Va vom notifica in mod rezonabil inainte ca un astfel de transfer sa aiba loc.

 • 13.3.

Titlurile sectiunilor acestor Termeni si Conditii sunt doar de utilitate practica si nu produc nici un efect legal sau contractual.

 • 13.4.

Cu exceptia cazului in care Termenii si Conditiile prevad altfel, nu vor exista terti beneficiari ai prezentului contract.

 • 13.5.

Interdictia transferului prin acte intre vii si mortis causa. Contul dvs. FRIZERIELADOMICILIU.RO nu este transferabil si orice drepturi asupra Numelui dvs. de Utilizator FRIZERIELADOMICILIU.RO sau asupra continuturilor din contul dvs. vor fi anulate in caz de deces. In cazul in care primim o copie a unui certificat de deces, contul respectiv poate fi anulat si toate continuturile acestuia sterse definitiv. 

14. DEFINITII

 • 14.1.

Prin „ FRIZERIELADOMICILIU.RO” sau „Servicii FRIZERIELADOMICILIU.RO”, ne referim la funcțiile şi serviciile pe care le punem la dispoziţie, inclusiv prin: (a) site-ul nostru web de la adresa www. FRIZERIELADOMICILIU.RO (inclusiv subdomeniile, versiunile internaţionale, widget-urile şi versiunile de mobil); (b) Platforma noastră; (c) plugin-uri sociale, şi alte modalităţi similare, şi (d) alte mijloace de comunicare, mărci, produse, servicii, programe software (cum ar fi o bară de instrumente), dispozitive sau reţele existente în prezent sau dezvoltate în viitor. FRIZERIELADOMICILIU.RO își rezervă dreptul să stabilească, la discreția sa, faptul că anumite mărci, produse sau servicii pe care le oferă se supun unor de condiții de utilizare separate, nu celor din prezenta Declarație.

 • 14.2.

Prin "companie" ne referim la BIGADICOS SRL, aceasta fiind compania care dezvolta si administreaza site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO

 • 14.3.

Prin "utilizator", ne referim la persoanele care acceseaza oricare din serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO.

 • 14.4.

Prin "vizitator" ne referim la persoanele care acceseaza partial, doar zonele gratuite ale site-ului FRIZERIELADOMICILIU.RO

14.5.

Prin "client/prestator" ne referim la persoanele care s-au inscris pe site-ul FRIZERIELADOMICILIU.RO  folosind formularul de inscriere clienti/prestatori si au declarat ca sunt clienti sau prestatori de servicii de infrumusetare, acest statut nefiindu insa certificat prin documente legale.

 • 14.6.

Prin „informaţii”, ne referim la date personale, date de livrare şi alte informaţii despre dvs., inclusiv acţiuni realizate de către utilizatorii şi non-utilizatorii care interacţionează cu FRIZERIELADOMICILIU.RO

 • 14.7.

Prin „conținut”, ne referim la orice tip de conținut postat, furnizat sau distribuit în Serviciile FRIZERIELADOMICILIU.RO de catre dvs. de alți utilizatori sau de stafful nostru.
 

 • 14.8.

Prin „date”, „date de utilizator” sau „datele utilizatorului”, ne referim la orice date, inclusiv la conţinutul sau la informaţiile unui utilizator, pe care dvs. le puteţi furniza către FRIZERIELADOMICILIU.RO in urma utilizarii serviciului, sau care sunt generate prin intermediul Sistemului nostru.

 • 14.9.

Prin „postare” sau „publicare”, ne referim la publicarea informatiilor pe FRIZERIELADOMICILIU.RO prin comentarii si dezbateri sau la punerea la dispoziţie în orice alt mod, utilizând FRIZERIELADOMICILIU.RO.

 • 14.10.

Prin „aplicaţie”, ne referim la orice aplicaţie, modul, program sau element care primeşte sau care a primit date din sistem cu scopul generarii unui serviciu informational pt. utilizatori sau vizitatori.

 • 14.11.

Termenii “include” sau “inclusiv” din acesti Termeni si Conditii inseamna “fara limitare la cuvintele urmatoare”.